De ‘EU Scan’ van ICODA en BeBright

posted by ICODA on 10.05.2016 in Nieuwsbrief  | Reacties uitgeschakeld voor De ‘EU Scan’ van ICODA en BeBright
Share

De impact van Europees beleid op Nederlandse organisaties blijft toenemen. Kennis van én aanwezigheid in Brussel is daarom essentieel. BeBright en ICODA European Affairs zijn een samenwerkingsverband aangegaan om Nederlandse organisaties toegang te geven tot Europese netwerken, wetgevende dossiers en subsidies.

Wij hebben gezamenlijk vier EU-producten ontwikkeld die onze cliënten verbinden met de bruisende bron van informatie, kennis, financiële middelen en relaties die Brussel vormt. De EU-scan van BeBright en ICODA fungeert als een eerste gemakkelijke opstap tot
een verkenning van de impact van de EU op uw organisatie of bedrijf. Wij leggen uw bedrijfsvoering naast de voorgenomen wetgevende initiatieven van de Europese Instellingen en zodoende krijgt u inzicht in de kansen en bedreigingen van Brussel op uw sector.
Tevens helpt de EU-scan om Europese bronnen van kennis te identificeren en netwerken
te detecteren die voor uw bedrijf interessant zijn. Het gaat om een kort en krachtige inventarisatie en advies dat u binnen een week ontvangt. Als de EU-scan aantoont dat
 het relevant is voor uw organisatie om actief te worden in de EU, dan is een door ons georganiseerd tweedaags bezoek aan Europese beleidsmakers van uw Raad van Bestuur, Directie, Management Team en Public Affairs afdeling een logische vervolgstap.
Met behulp van de EU-scan krijgt u als bestuurder inzicht in de effecten van het EU beleid op uw organisatie en kunt u op tijd op kansen bedreigingen reageren.

Geïnteresseerd in onze overige EU-producten?   Zie: http://www.icoda.info/eu-scan/

door Lodewijk Buschkens

Share