EU Seminar – oktober & november 2010

posted by ICODA on 11.09.2010 in Nieuws  | Reacties uitgeschakeld voor EU Seminar – oktober & november 2010
Share

“Wegwijs in Brussel” – Seminar met prof. dr. Rinus van Schendelen

Nieuwe data:

13 t/m 15 oktober en 11 november 2010

In onze adviespraktijk ervaren wij dagelijks hoe diep ontwikkelingen op Europees niveau ingrijpen in organisaties en bedrijven. Onze opdrachtgevers staan meer en meer onder invloed van de Europese Unie (EU). Zowel als het gaat om strategische vraagstukken als operationele consequenties van Europees beleid, wet- en regelgeving. Dit geldt voor alle sectoren: landbouw, onderwijs, zorg en welzijn, natuur en milieu, politie en justitie, verkeer en vervoer, industrie, nutsbedrijven, horeca, zakelijke dienstverlening, etc.

Graag nodigen wij u uit voor een Seminar met prof. dr. Rinus van Schendelen en Margrietha Wats “Wegwijs in Brussel”. In dit seminar maken deelnemers in relatief korte tijd, intensief kennis met de geschreven en ongeschreven regels van de EU. Tevens verkennen ze de consequenties hiervan voor de eigen organisatie.

Het Seminar is voor bestuurders, directieleden en managers van profit en non-profit organisaties die hun kennis van en ervaring met de EU willen ontwikkelen en verdiepen; die nieuwsgierig zijn naar het speelveld en de spelregels van de EU zoals die in de praktijk gelden; die daar graag met anderen op willen reflecteren; die antwoorden zoeken op vragen als wat betekent Brussel op strategisch niveau voor mijn organisatie? Hoe kan mijn organisatie haar belangen beter behartigen?

Voor meer informatie kunt u vragen naar Lodewijk Buschkens,
tel.: 00 32 2 649 74 95 of mailen naar buschkens@icoda.eu

Data in het najaar zijn 13, 14 en 15 oktober 2010 met Module II op 11 november 2010.

Share