Gratis Masterclass Europese subsidies

posted on 10.11.2016 by ICODA
Share

Op vrijdag 10 februari 2017 organiseert ICODA in Utrecht de gratis “Masterclass Europese subsidies voor de Health-sector”.  Dit doen wij in samenwerking met BeBright, CILC en het Zijlstra Center. 

Deze Masterclass verlaagt de drempel voor deelname aan EU-subsidies en verhoogt kansen op een succesvolle aanvraag. Wij beginnen met een inleiding Europese besluitvorming én hoe deze te beïnvloeden. Daarna krijgt u een overzicht van alle subsidie-programma’s op het gebied van health, zoals Horizon 2020, Innovative Medicine Initiative en het Derde Actieprogramma Volksgezondheid. Verder gaan we in op hoe u uw eigen organisatie moet inrichten om mee te doen met Europese programma’s en hoe u succesvol een voorstel schrijft. We sluiten af met partner search en consortium vorming.

Anno 2016 hebben vele bedrijven, onderzoeksinstellingen en overheden in de Health-sector hun weg gevonden naar Brussel.  Zij doen mee met innovatieve internationale consortia, gefinancierd met Europees geld. Meer regionale onderzoekscentra, lagere overheden en bedrijven (met name het MKB) maken echter nog onvoldoende gebruik van de Europese subsidies. Juist voor hen organiseren wij in Utrecht deze Masterclass.

Na de Masterclass beschikt u over:
– Een overzicht van de Europese Programma’s voor de Health-sector
– Monitoring vaardigheden voor EU-subsidies
– Tips & tricks voor consortium opbouw
– Inzicht in de EU-besluitvorming
– Een overzicht Health key-decisionmakers in Brussel
– Inzicht in de consequenties voor uw eigen organisatie
– Lobbyvaardigheden om de slagingskans te vergroten

Voor volledig programma, zie hier: Programma Masterclass 10 februari 2017 (pdf)

__________________________________________________________

Inschrijvingen voor de Masterclass zijn gesloten. Maar als u graag op de hoogte blijft van onze activiteiten, dan kan u hier uw naam en emailadres achter laten.


Uw naam (verplicht)

Uw organisatie

Uw e-mail (verplicht)


Voor meer informatie:
Lodewijk Buschkens
buschkens@icoda.eu
Tel: +32 497 445394

Share