ICODA verwelkomt European Investors Association

posted by ICODA on 08.05.2016 in Nieuwsbrief  | Reacties uitgeschakeld voor ICODA verwelkomt European Investors Association
Share

European InvestorsDe European Investors’ Association (European Investors) maakt sinds kort gebruik van onze shared-services. ICODA biedt de Europese belangenbehartiger een postadres, flexibele werkruimte en vergaderfaciliteiten op de Scepterstraat 41, in de Europese wijk van Brussel.

European Investors behartigt de belangen van particuliere beleggers in Europa. De organisatie probeert een sterke stem voor particuliere beleggers te zijn én bij te dragen aan een evenwichtig Europees wet- en regelgevingskader. European Investors streeft daarbij naar een adequate rechtsbescherming van particuliere beleggers en de ontwikkeling van een interne markt in beleggingsproducten en -diensten gekenmerkt door keuze, transparantie en concurrentie.

European Investors houdt relevant EU-beleid in de gaten en onderhoudt nauwe contacten met de belangrijkste spelers binnen de Europese instellingen, de lidstaten en de Europese toezichthouders. Namens Europese particuliere beleggers verschaft de vereniging input in de vorm van position papers, reacties op consultaties van de EU, brieven aan beleidsmakers en tijdens de vele ‘face-to-face meetings’ over onderwerpen die relevant zijn voor particuliere beleggers.

Share