ICODA’s partner Lowet leidt lobby panel tijdens het 2016 Europese Captive Forum

posted by ICODA on 14.11.2016 in Nieuws  | Reacties uitgeschakeld voor ICODA’s partner Lowet leidt lobby panel tijdens het 2016 Europese Captive Forum
Share

BEPS en internationale verzekeringsprogramma’s zijn de belangrijkste zorg van de captive verzekeringsindustrie. De panelleden van het debat over samenwerkend lobbyen vorige week in Luxembourg waren het er over eens dat samenwerking op deze onderwerpen nodig is, maar het moet geval per geval bekeken worden. De basis is welke partij het meeste kans op succes heeft, aldus Dennis P. Harwick, CICA president. ECIROA president Udo Kappes, Airbus, was het daarmee eens en onderstreepte dat samenwerking al gebeurd op een aantal sleuteldossiers.

Lieve Lowet vroeg de vertegenwoordigers van de captive verzekeringssector uit Europa, de Verenigde Staten en Zwitserland over hun huidige bezorgdheden en hoe ECIROA, CICA en SIRCA die aanpakken.

Het Europese Captive Forum wordt jaarlijks bijgewoond door meer dan 1000 professionals vanuit de captive verzekeringssector wereldwijd. Dit jaar stond een keynote panel debat over samenwerking in de lobby activiteiten op het programma.

Voor meer informatie over onze services i.v.m. het leiden of deelnemen in panels, kan u contact opnemen met lowet@icoda.eu

Share